Damar inox

O nama

Naša tvrtka, Damar Inox, sa sjedištem u Poreču vodeća je tvrtka za izradu bravarskih konstrukcija i galanterije od inoxa i kovanog željeza na području Istre. Djelujemo na području cijele Hrvatske, a specijalizirani smo za izradu inox ograda, stepenica i rukohvata za stepenice, željeznog namještaja, posebice kreveta od kovanog željeza, inox ograda za brodice kao i ostale metalne i inox galanterije.

U Damar Inoxu prepoznali smo prednosti inoxa, odnosno nehrđajućeg čelika, spram ostalih metala: otpornost na koroziju, visoke temperature i sve vremenske uvjete te lako održavanje čine ga idealnim materijalom za primorske krajeve, a njegov elegantan i moderan izgled zadovoljava vrhunske estetske standarde. Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika u radu sa željezom i inoxom te najsuvremeniji strojevi za njihovo rezanje, svijanje, varenje i obradu rezultirali su zadovoljnim kupcima koji su nam ukazali povjerenje za izradu inox ograda, kako na privatnim, tako i na poslovnim objektima.

Kvaliteta, preciznost i profesionalan odnos spram klijenata čiju viziju brzo i stručno pretvaramo u stvarnost čine našu tvrtku prvim izborom za sve koji su se odlučili svoju nekretninu oplemeniti inox ogradama, inox stepenicama i ostalom inox galanterijom.